Wednesday, August 29, 2007

Kulørte puder

Sådan -
lidt nyt i stedet for de gamle, smuldrende silkepuder.
Den ene er holdt i brunagtigheder - bomuldsstoffer fra USA og Stof og Stil, guitarer, rejsemærkater og det lækre 'downtown dots' -
og den anden i blågrønt. Den er alletiders, synes jeg - for jeg fik sat en hel del yndlingsstoffer i den; bemærk de små katte i designerstole, bl.a. er der også en i et æg! :-)
Det stof har jeg swappet mig til, ligesom det storblomstrede sennepsgule kom fra min Anonyme Stofoholiker-sponsor i USA (ja, det er fortat dejligt at deltage i swaps!).


Det blågrønne koriandermønster er jo efterhånden en gammel kending - og det sartgrønne hedder 'Atomic Diva Kittens' og har forkælede misser og gufferdåser strøet ud over sig.

Monday, August 27, 2007

Georges 2. tørklæde


George står for en ny rekord - George har nu TO af velourtørklæderne!

Dette er lavet efter hans egne ønsker - sort, rødt og gult (hvorfor gult?! Ja, det ville han altså have....). Der er tre små gule accenter på det, og resten er holdt i sorte, grå og mørkerøde nuancer, der boltrer sig henover et meget langt tørklæde.
Han var meget glad - og så er jeg det jo også! :-)

Thursday, August 9, 2007

Carinas taske

Når jeg ind imellem sender tasker til den anden side af verden, tænker jeg på, hvordan de mon reagerer, når de pakker dem ud...
hvis de reagerer bare halvt så lykkeligt som Carina, da hun pakkede sin premieregave ud, er det det hele værd, alle de kiks og opsprætninger og varme timer med vlieselinen.
Carina havde en rigtig dårlig dag med træls ting og træls krop og træls rettelser og træls arbejde med lyset, og ikke engang lyst til at gå ud at hente aftensmad inden gennemspilningen...
men med tasken vendte det hel, dagen blev meget bedre og Carina med.
Hun havde ønsket sig en 'banantaske' - sådan en halvoval en, der hænger nede om bagdelen - stor nok til at a4 kan være i den. Og stor nok til atbruge til hverdag - dvs. ret stor; Carina er endnu værre end jeg til at pakke et helt liv ned i den taske, der skal med på arbejde.

Og da hun så åbnede for den (beundr i øvrigt den MEGET TJEKKEDE LYNLÅS - hvabehar, se lige her....!
Totalt tilfældigt, men nej, hvor er jeg selv begejstret for måden, den endte på!)...
... så fandt hun foret, som jeg i foråret købte på ebay med det ene formål en dag at sy 'noget' til Carina af det. Det hedder 'yoga divas' og er fuldt af langbenede piger i avancerede yogastillinger; jeg kan ikke engang udtale deres navne, men Carina pegede begjstret ned i tasken og sagde '... se, hun sidder i .æ.¤%&#-asana!!!' og blev helt mild i blikket. Sekundet efter flyttede hun alle sine ejendele fra den gamle taske over i den nye og bor nu i banantasken.


Det er så dejligt at lave tasker! Og når I bliver så glade for at få dem, blir jeg jo også så glad! :-)

Lailas taske

I premieregave fik Laila (vi har ikke haft premiere endnu, men da vi har det i udlandet, vurderede jeg, at det var smart for alle og især for mig selv, at ingen skulle bære tasker til fjerne lande, hvis nu ikke de skulle bruges dér... så de fik dem inden gennemspilningen i tirsdags!) en skråtaske, syet efter ideen 'den skal være ligesom Laila selv.'.
Så den blev glad og sjov og med overraskelser - ligesom Laila!


På den ene side er der Pin-up'er - for lidt lækker og pinuppet er man vel alrid...! - og på den anden er de store idoler, Einstein og Miss Piggy. Og alt efter humør, kan man jo vende den enen eller anden side fremad...

Bunden er prikket - pudsigt nok var Lailas egen bund også prikket den dag :-) !

Indeni er der guitarer, blomster og mange forskellige farver. Og i en lille strop med mange striber er der en blå bjælde - så kan man altid høre, når Laila kommer!

Og hun blev rigtig glad for den - hun fører sig frem og ringler, når hun går!